Voedingshandleidingen bijna klaar

annika_elisabethBeste lezers,

Wij zijn Elisabeth van Eysinga en Annika de Groot, studenten Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool Groningen. Wij werken onder leiding van Esther Nederhof aan onze Bachelorscriptie. Naar aanleiding van feedback van deelnemers aan de haalbaarheidsstudie passen wij twee voedingshandleidingen aan, een over de Schijf van Vijf en een over het Paleodieet. We zijn daarom met name op zoek naar vrijwilligers die meegedaan hebben aan de haalbaarheidsstudie.

Wij vragen u om de vernieuwde handleidingen te beoordelen met behulp van een vragenlijst. U krijgt een van de twee handleidingen per e-mail toegestuurd, samen met de vragenlijst. Indien u ze beide wilt beoordelen kunt u dit uiteraard aangeven. Wij vragen u om de handleiding kritisch door te nemen en de vragenlijst in te vullen. Met behulp van uw feedback kunnen we de handleidingen optimaliseren, zodat iedereen ze kan volgen. Ook hulp van mensen die niet aan de haalbaarheidsstudie hebben meegedaan is welkom!

Wilt u bijdragen aan ons onderzoek? Stuur dan een e-mail naar an.l.de.groot@st.hanze.nl. U ontvangt binnen een week bericht van ons. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s